Voor scholen

Wij staan klaar om ook bij u op school een (school)examentraining op maat te komen geven.

Scholen

In het examenjaar VMBO, HAVO en VWO moeten de leerlingen een aantal schoolexamens maken, onder andere in de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Examensucces kan ondersteuning bieden om leerlingen goed voorbereid het SE in te laten gaan.

We zijn een team van ervaren eerstegraads docenten die lesgeven in de examenjaren.
Na afloop wordt de kennis en voortgang getoetst met een oefen-SE.
Wij bieden SE- trainingen aan in het weekend en in de schoolvakanties.
De trainingen worden op uw school ingepland.
Trainingen voor scholen

Wat kunnen wij voor uw school of leerlingen betekenen?

Iedereen wil vol vertrouwen het eindexamen in. Examensucces biedt daarom examentrainingen aan in een vertrouwde omgeving op de eigen school. Wij bieden maatwerk voor uw leerlingen en passen onze trainingen aan uw wensen aan.

Ook de schoolexamens kunnen een struikelblok zijn voor de leerlingen. Wij organiseren daarom ook SE trainingen op maat. Het programma en trainingsmateriaal worden aangepast aan uw schoolexamens.

Het programma en de tijden worden in overleg met de school vastgelegd. De leerlingen krijgen eerst een korte instructie en gaan daarna meteen zelf aan de slag. De instructies worden gegeven door een eerstegraads docent. Tijdens het oefenen lopen er ook studenten rond om de leerlingen te ondersteunen. Zo krijgt iedere leerling voldoende uitleg en individuele aandacht.

We verzorgen examentrainingen voor vmbo, havo en vwo voor de vakken Wiskunde (A, B en C), Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, (Bedrijfs)Economie, Geschiedenis en Aaadrijkskunde

Al onze trainingen worden gegeven door eerstegraads bevoegd docenten die ook lesgeven aan examenklassen. Deze hoofddocenten worden ondersteund door studenten van de TU Delft. Zij lopen rond en helpen de leerlingen bij individuele vragen.

Aandacht aan de individuele problemen
Trainingen door ervaren docenten
25000+ leerlingen helpen slagen
Trainingen op vmbo-, havo- en vwo-niveau
Stapsgewijze begeleiding
Trainingsmateriaal op maat
Review

Deze scholen gingen u al voor

Dit zeggen de tevreden docenten met wie wij al samen hebben gewerkt

De trainingen verzorgd door Examensucces zijn ons heel erg goed bevallen! Zij zijn super enthousiast over de wijze waarop de stof wordt aangeboden en er wordt gewerkt aan het verbeteren van hun kennis en vaardigheden. Dit is dan ook duidelijk terug te zien in de behaalde resultaten.

Maarten Houben
Coördinator VWO TTO Haarlemmermeer Lyceum Hoofddorp

Vrijblijvend adviesgesprek

Middels een vrijblijvend gesprek kijken we hoe wij uw school verder kunnen helpen.
Image

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?